![]() |
Aşkım Kapışmak - Küçük Mutluluklar Kitabı
Üretici İnkılap Kitabevi Barkod 9789751032232 Türü Kişisel Gelişim Dili Türkçe Yayın Tarihi 03/05/2012 Sayfa sayısı 184 Sayfa Basım Yeri : İstanbul Basım Tarihi : 2012-5 Basım : 1. Sayfa Sayısı : 184 Dili : Türkçe Kapak : Karton Kapak Ebat : 135 x 195 Barkod : 9789751032232 Kitap detayı : Mutluluk aslında bugün. Mutluluk hâlâ çocuklar gibi hayallerimin olması. Mutluluk gözlerimi kapattığımda çocukluğuma dönebilmem. Mutluluk içimdeki ben... - Esin Övet. Gazeteci/Yazar-Habertürk Mutluluk benim için bir zaman dilimidir. Ve o zaman kızımın içten kahkahasıdır... - Sibel Kahraman - Milliyet Gazetesi Eğitim Editörü Her yeni güne eşimin ve kızımın yanında uyanmak... - Aydın Yılmaz - GS'lı Futbolcu Mutluluk; tarifini yazmaya çalıştığında... Sonra an'a dönüp derin bir nefes aldığında iyi ki demektir... - Betül Demir - Sanatçı Bana göre mutluluk oğlumun beklemediğim bir anda sebepsiz boynuma sarılması.. - Özlem Yıldız - Sunucu Eğer tecrübem ve kişisel çabam ile insanlara yardım edebiliyorsam... |