Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gözyaşı, yağmur

Yağmur Ve Gözyaşı

Eski 07-16-2009   #1
bonsoir

Yağmur Ve Gözyaşı

Kahvemi alıp balkona çıkmıştımÜç gündür yağmur yağıyorduSokaklar ,caddeler yağmur sularıyla dolmuştuAkşama ne pişirsem diye düşünürken,sokağı dinlemeye başladım Yağmurİçinde öyle şeyler barındırıyorduki Sokakta sağa sola koşuşturan insanlar vardı,evlerine yağmur suları girmesin diye çabalıyorlardıVidanjörün sesi hiç kesilmedi sabahtan beri okulun su dolan bordumunu boşaltmaya çalışıyorduAnonslar geçiuyordu belediye sel baskınlarına karşı halkın tedbirli olmasını istiyorlardı

Kahvemden bir yudum daha aldımSağnak yağan yağmur beni çocukluk yıllarıma alıp götürdüYağmur ve gözyaşıİlçemizde yine bu günkü gibi sağnak şeklinde yağmur yağıyordu ve her yer su altındaydıİlçenin içinden geçen dere yükselmiştiBen nasıl olduğunu anlamadımÇocukluk işte ayağımda büyük numara terlikler bir anda kendimi derenin içinde buldumdere öyle hızlı akıyordu ki beni alıp taaa uzaklara götürmek istiyordu sanki Herkeste bu gün olduğu gibi bir telaş vardı korkudan bağıramıyordumda bende her şeyden uzaklaşmak istiyordum belkiVücuduma değen soğuk yağmur suyuyla uyuşmuştu o çocuksu bedenimher şey bitti derken bir anda bir el uzandı bana doğru

"- hadi uzat elini "

diyordu bir anlık şaşkınlıktan sonra kendime gelebildimve küçücük ellerimi beni kurtarmak isteyen kişiye doğru uzattımEvet bu insanı tanıyordum ilçede posta dağıtıcısı amcaydıBir anda can geldi uyuşan bedenime ,Ellerimden tutup beni yukarı çektiKurtulmuştumBabam nerdeydi hiç bilmiyorumEve götürdüler beni ,ablam çok merak etmiştielbiselerimi değiştirdiBen anne diye ağlarken hala yağmur tüm şiddetiyle devam ediyordu

Yağmuru gözyaşlarıma benzetirim hepYağmaz yağmaz ,ama bir yağdımıydı da sel olur akarfırtınasız yağan yağmurlar gibiİçimizdeki hasretin ,özlemin gözlerde buluşması gibi

Bir sevgilinin sevdiğinden ayrıldığında ağlaması gibi

Bir haksızlığı önleyemediğinizde kendinize kızıp ağlamanız gibi
Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzu karşınızda gördüğünüzde sevinçten ağlamanız gibi

Yaradana el açıp yalvarırken döktüğünüz gözyaşyınız gibi

Bir anda sağnak yağar yağmur tıpkı şuanda şehre yağan yağmur gibi

DostÇa KalıN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com