TRT Arşiv Serisi 164: Şekip Ayhan Özışık 2 - İçin İçin Yanıyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
TRT Arşiv Serisi 164: Şekip Ayhan Özışık 2 - İçin İçin YanıyorTRT Arşiv Serisi 164: Şekip Ayhan Özışık 2 - İçin İçin Yanıyor Albümdeki Eserler 1 İstanbul''da Boğaziçi''nde Bir Fakir (Garip) Orhan Veli''yim Seslendiren: Faruk Salgar 2 Ne Söylesem Nafile Gönül Söz Dinlemez Seslendiren: Cengizhan Sönmez 3 Ney Taksimi Seslendiren: Uğur Onuk 4 Olsamdı Ben Sema Olsandı Sen Heva Seslendiren: Hamiyet Turan 5 Klarnet Taksimi Seslendiren: İsmail Topyanak 6 Gün Gelir de Beni Unutursun Demiştin Seslendiren: Bahadır Özüşen 7 Menekşe Gözlerde Hiç Vefa Yokmuş Seslendiren: Suat Yıldırım 8 Aşkımı Bilmedin Gözyaşımı Silmedin Seslendiren: Ali Osman Akkuş 9 Kanun Taksimi Seslendiren: Ahmet Meter 10 Unutmadım Seni Ben Her Zaman Kalbimdesin Seslendiren: Hilal Çelebi 11 Tek Resim Senden Kalan Göğsümün Üzerinde Seslendiren: Cemile Uncu 12 Piyano Taksimi Seslendiren: Erkan Yüksel 13 Rüzgar Söylüyor Şimdi O Yerlerde Seslendiren: Esma Başbuğ 14 Bakarım Yollarına Nerdesin Sevgilim Seslendiren: Tülin Kuşoğlu 15 Ne Zaman Geleceksin Bu Kaçıncı Bahar Seslendiren: Ayfer Er 16 Ellerim Böyle Boş mu Kalacaktı Seslendiren: Umut Akyürek 17 İçin İçin Yanıyor Yanıyor Bu Gönlüm Seslendiren: Koro Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201215,00 TL |
|
|
|