![]() |
TRT Arşiv Serisi 164: Şekip Ayhan Özışık 2 - İçin İçin Yanıyor
TRT Arşiv Serisi 164: Şekip Ayhan Özışık 2 - İçin İçin Yanıyor
Albümdeki Eserler 1. İstanbul''da Boğaziçi''nde Bir Fakir (Garip) Orhan Veli''yim Seslendiren: Faruk Salgar 2. Ne Söylesem Nafile Gönül Söz Dinlemez Seslendiren: Cengizhan Sönmez 3. Ney Taksimi Seslendiren: Uğur Onuk 4. Olsamdı Ben Sema Olsandı Sen Heva Seslendiren: Hamiyet Turan 5. Klarnet Taksimi Seslendiren: İsmail Topyanak 6. Gün Gelir de Beni Unutursun Demiştin Seslendiren: Bahadır Özüşen 7. Menekşe Gözlerde Hiç Vefa Yokmuş Seslendiren: Suat Yıldırım 8. Aşkımı Bilmedin Gözyaşımı Silmedin Seslendiren: Ali Osman Akkuş 9. Kanun Taksimi Seslendiren: Ahmet Meter 10. Unutmadım Seni Ben Her Zaman Kalbimdesin Seslendiren: Hilal Çelebi 11. Tek Resim Senden Kalan Göğsümün Üzerinde Seslendiren: Cemile Uncu 12. Piyano Taksimi Seslendiren: Erkan Yüksel 13. Rüzgar Söylüyor Şimdi O Yerlerde Seslendiren: Esma Başbuğ 14. Bakarım Yollarına Nerdesin Sevgilim Seslendiren: Tülin Kuşoğlu 15. Ne Zaman Geleceksin Bu Kaçıncı Bahar Seslendiren: Ayfer Er 16. Ellerim Böyle Boş mu Kalacaktı Seslendiren: Umut Akyürek 17. İçin İçin Yanıyor Yanıyor Bu Gönlüm Seslendiren: Koro Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12.09.2012 15,00 TL |