Yönetim Kurulu Üyesinin İstifası Ve Yeni Atama |
06-10-2009 | #1 |
Şengül Şirin
|
Yönetim Kurulu Üyesinin İstifası Ve Yeni AtamaYÖNETİM KURULU ÜYESİNİN İSTİFASI VE YENİ ATAMA 1Dilekçe 2Yönetim Kurulu Kararı (noter onaylı 2 nüsha) 3Yeni atanan üyenin nüfus sureti (Noter veya muhtar onaylı) ibraz edilmeli kararda atanan üyenin ikamet adresi ve TC Kimlik numarası (Yabancı uyruklu ise vergi dairesinden alınacak vergi numarası) belirtilmelidir
06-10-2009 | #2 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Yönetim Kurulu Üyesinin İstifası Ve Yeni AtamaANONİM ŞİRKET YÖNETİM KURULU ÜYESİNİN İSTİFASI VE YENİ ATAMAYA AİT KARAR ÖRNEĞİ KARAR NO: KARAR TARİHİ: TOPLANTIYA KATILANLAR: İstifadan sonra kalan üyeler 1-Yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmiş olan ………………yerine TCuyruklu, TC Kimlik nosu ………… İstanbul ili…………ilçesi…………………adresinde ikamet eden ……………’un ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere, TTK’nun 315maddesi uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir İMZA İMZA
06-10-2009 | #3 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Yönetim Kurulu Üyesinin İstifası Ve Yeni Atamaİstanbul Ticaret Sicili memurluğuna Türk Ticaret Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde …………………sicil numarasıyla kayıtlı …………………………………………………ünvanlı şirketimizin ekli evrakının incelenerek tescil ve ilan edilmesi talep olunur Şirket ünvanı veya kaşesi yetkili adı ve imzası İrtibat telefon numarası: Ekler: Verilen belgeler yazılmalı Not: Dilekçe vekaleten imzalanıyorsa vekaletname aslı veya noter onaylı sureti eklenmeli