![]() |
Yönetim Kurulu Üyesinin İstifası Ve Yeni Atama
YÖNETİM KURULU ÜYESİNİN İSTİFASI VE YENİ ATAMA
1.Dilekçe 2.Yönetim Kurulu Kararı (noter onaylı 2 nüsha) 3.Yeni atanan üyenin nüfus sureti (Noter veya muhtar onaylı) ibraz edilmeli kararda atanan üyenin ikamet adresi ve T.C Kimlik numarası (Yabancı uyruklu ise vergi dairesinden alınacak vergi numarası) belirtilmelidir. |
Cevap : Yönetim Kurulu Üyesinin İstifası Ve Yeni Atama
ANONİM ŞİRKET YÖNETİM KURULU ÜYESİNİN İSTİFASI VE YENİ ATAMAYA AİT KARAR ÖRNEĞİ KARAR NO: KARAR TARİHİ: TOPLANTIYA KATILANLAR: İstifadan sonra kalan üyeler 1-Yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmiş olan ………………yerine T.C.uyruklu, T.C. Kimlik nosu ………….. İstanbul ili…………ilçesi…………………adresinde ikamet eden …………….’un ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere, TTK.’nun 315.maddesi uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir. İMZA İMZA |
Cevap : Yönetim Kurulu Üyesinin İstifası Ve Yeni Atama
İstanbul Ticaret Sicili memurluğuna
Türk Ticaret Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde …………………..sicil numarasıyla kayıtlı …………………………………………………..ünvanlı şirketimizin ekli evrakının incelenerek tescil ve ilan edilmesi talep olunur. Şirket ünvanı veya kaşesi yetkili adı ve imzası İrtibat telefon numarası: Ekler: Verilen belgeler yazılmalı Not: Dilekçe vekaleten imzalanıyorsa vekaletname aslı veya noter onaylı sureti eklenmeli |