![]() |
Paronayak Espriler |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Paronayak Espriler-Eli olmayan babaya ne denir? -No-el baba ![]() ![]() ![]() -Ben sünnete karşıyım ![]() ![]() ![]() ![]() -Bir gökdelenin üzerinde kırmızı bir ışık yanıp sönüyormuş neden? -Çünkü binanın şarjı bitiyormuş ![]() ![]() ![]() -Can neden boğazdan gelir? -Çünkü Can Emirgan'da oturuyormuş ![]() ![]() ![]() -Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demiş? -Çok korkuyorum elimi tutar misin??? -Yaşınız kaç? -Bilmem her yıl değişiyo ![]() ![]() ![]() -Arkadaslar telefonlar dinleniyormus ![]() ![]() ![]() -İyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuşlardı ![]() ![]() ![]() -Saatin çalışıyo mu? -Evet -Benimkine de iş bulsana ![]() ![]() ![]() -Tartı neden tartmamış? -Çünkü üzerinde anti-tartar dişmacunu varmış ![]() ![]() -Bir adam Omoyla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden? -Çünkü Omoyla yıkanan her şey ilk günkü gibi olur ![]() ![]() ![]() -Kocanızla ortak özelliğiniz ne? -Aynı gün evlendik ![]() ![]() ![]() -Çok iyi göbek atan kazana ne denir? -İyi oynayan kazansın ![]() ![]() ![]() -Size bir kıllık yapayım; içine kıllarınızı koyarsınız -Viyana kuşatması neden bitmiş? -Etrafta atacak kuş kalmadığı için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() Kocanızla ortak özelliğiniz ne? -Aynı gün evlendik ![]() ![]() ![]() -Arkadaslar telefonlar dinleniyormus ![]() ![]() ![]() -İyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuşlardı ![]() ![]() ![]() cok beğendim bunalrı tesekkürler puslu ellerine sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
tatia27
|
![]() -Kocanızla ortak özelliğiniz ne? -Aynı gün evlendik ![]() ![]() ![]() özellikle bu çok hoş olmuş eline saglık
|