![]() |
Paronayak Espriler
-Eli olmayan babaya ne denir?
-No-el baba... -Ben sünnete karşıyım. Gençlerin önünü kesmeyelim... -Bir gökdelenin üzerinde kırmızı bir ışık yanıp sönüyormuş neden? -Çünkü binanın şarjı bitiyormuş... -Can neden boğazdan gelir? -Çünkü Can Emirgan'da oturuyormuş... -Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demiş? -Çok korkuyorum elimi tutar misin??? -Yaşınız kaç? -Bilmem her yıl değişiyo... -Arkadaslar telefonlar dinleniyormus... -İyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuşlardı... -Saatin çalışıyo mu? -Evet -Benimkine de iş bulsana... -Tartı neden tartmamış? -Çünkü üzerinde anti-tartar dişmacunu varmış.. -Bir adam Omoyla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden? -Çünkü Omoyla yıkanan her şey ilk günkü gibi olur... -Kocanızla ortak özelliğiniz ne? -Aynı gün evlendik... -Çok iyi göbek atan kazana ne denir? -İyi oynayan kazansın... -Size bir kıllık yapayım; içine kıllarınızı koyarsınız -Viyana kuşatması neden bitmiş? -Etrafta atacak kuş kalmadığı için... |
Kocanızla ortak özelliğiniz ne?
-Aynı gün evlendik... -Arkadaslar telefonlar dinleniyormus... -İyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuşlardı... cok beğendim bunalrı tesekkürler puslu ellerine sağlık |
hepsi manyak olmus saol puslu mukemmel
hahahahahahaha |
:)))))))))))))))))))))))))))
saoll |
:))
teşekkürler |
-Kocanızla ortak özelliğiniz ne?
-Aynı gün evlendik... özellikle bu çok hoş olmuş eline saglık |