|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım, göğüs, masajı, resimli, teknikleri, yapılmalıdır |
![]() |
Göğüs Masajı Teknikleri (Resimli Anlatım) - Göğüs Masajı Nasıl Yapılmalıdır? Resimli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göğüs Masajı Teknikleri (Resimli Anlatım) - Göğüs Masajı Nasıl Yapılmalıdır? ResimliGöğüs Masajı Teknikleri (Resimli Anlatım) - Göğüs Masajı Nasıl Yapılmalıdır? Resimli Göğüs Masajı Teknikleri (Resimli Anlatım) - Göğüs Masajı Nasıl Yapılmalıdır? Resimli Bu egzersizleri günde sabah ve akşam her bir göğüse 10 dk olucak şekilde 20 dk boyunca yapın ![]() ![]() Geceleri özellikle yatmadan önce yaparsanız daha iyi olur ![]() Sağ Göğüs Sağ elini koltuk altına yerleştir ve göğüsün aynı seviyesinde ve elini vücudun merkezine içeriye ilerlet ![]() Sol elini baş parmak dışarıyı diğer parmaklar aşağıyı işaret eder şekilde göğüsün dış çizgilerini takiben göğüsün kenarına koy ve kenardan vücudun merkezine doğru ilerlet ![]() Sağ eli hafifçe vücudun merkezine doğru hareket ettir, sonra sol elini göğüsü yandan ve dibinden germek için kullan ve saat yönünün tersine masaj yap ![]() Sol elini koltuk altına yerleştir ve göğüsün aynı seviyesinde ve elini vücudun merkezine içeriye ilerlet ![]() Sağ elini baş parmak dışarıyı diğer parmaklar aşağıyı işaret eder şekilde göğüsün dış çizgilerini takiben göğüsün kenarına koy ve kenardan vücudun merkezine doğru ilerlet ![]() Sol eli hafifçe vücudun merkezine doğru hareket ettir, sonra sağ elini göğüsü yandan ve dibinden germek için kullan ve saat yönünün tersine masaj yap ![]() |
![]() |
![]() |
|