![]() |
Dört Halifeden Vecizeler Sözlüğü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dört Halifeden Vecizeler SözlüğüDört Halifeden Vecizeler Sözlüğü - Kendini düzelt yoksa halk seni düzeltir ![]() - İyi yönetirsem bana yardımcı olunuz, kötü yönetirsem beni uyarınız ve düzeltiniz ![]() - Yardımı Allah’tan iste, sana O yeter ![]() ![]() - Sevmen aşırı, sevmemen yıpratıcı olmasın! HZ ![]() - Allah’a karşı sorumluluk bilincinde olanları dost edin! - Çocuklarınıza, okuma yazmayı, yüzücülüğü, atıcılığı ve biniciliği öğretiniz ![]() - Eminim güçsüzlüğünden, güçlünün hâinliğinden Allah’a şikâyetçiyim ![]() - Hesaba çekilmeden önce kendinizi hesaba çekiniz ![]() HZ ![]() - Gönlü, dünya kaygısı karartır, ahret kaygısı ağartır ![]() - Allah’tan korkunuz; çünkü O’ndan kormak insanı her kötülükten koruyan bir kalkandır ![]() - Muhammed’in (s ![]() ![]() ![]() - Vallahi, Allah’ın beni doğru yola erdirmesinden sonra, dinime hiçbir karşılık istemedim HZ ![]() - Dünyaya kul olan sonsuza dek belâdadır ![]() - Geçici evi onarıp, kalıcı evi bırakana şaşarım! - Esenlik, günahları bırakmadadır ![]() - Affetme zaferin zekâtıdır ![]() HZ ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 17,85 TL |
![]() |
![]() |
|