![]() |
Karmen Salatası Salatalar & Mezeler & Soslar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karmen Salatası Salatalar & Mezeler & SoslarKarmen salatası Karmen salatası Salatalar & Mezeler & Soslar Hazırlama süresi 40 dk 4 kişilik Malzemeler: 500 gram kuşbaşı tavuk eti 200 gram küp doğranmış kırmızı dolmalık biber 8 yemek kaşığı sıvıyağ 200 gram pirinç 200 gram haşlanmış bezelye 80 ml ![]() 100 ml ![]() 2 yemek kaşığı hardal 1 tatlı kaşığı kıyılmış tarhunotu tuz karabiber Bu salata ile birlikte kızartılmış ekmek dilimleri verebilirsiniz ![]() Hazırlanışı: Önce pirinci haşlayın ![]() ![]() ![]() Pirinç ve haşlanmış bezelyeleri tavuklu karışıma ilave edin ![]() Sirke, fındık yağı, hardal, tarhunotu, tuz ve taze çekilmiş karabiberi iyice çırpın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|