Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hazırlanışı, karışık, kaygana, malzemesi, otlu, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri

Karışık Otlu Kaygana Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Karışık Otlu Kaygana Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Karışık otlu kaygana
Karışık otlu kaygana Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 25 dakika
4 kişilik
110 kalori Malzemeler:

1 kg arapsaçı
pazı 1 kg arapsaçı
250 gr tuzsuz beyaz peynir
20 gr tereyağı
10 gr un
taze çekilmiş karabiber
2 adet çırpılmış yumurta
tuz

Yaz günlerinde istenirse soğuk olarak da servis yapılabilen kaygana mevsimine göre her türlü otla hazırlanabilir

Hazırlanışı:
Otları ayıklayıp yıkayın ve irice doğrayın Beyaz peyniri ezin Karıştırma kabında beyaz peynir, un ve çırpılmış yumurtaları iyice karıştırın Tereyağı eritin Yarısını unlu karışıma ekleyin Kalanı ile fırın kabınızı yağlayın
Doğranmış otları ekleyip iyice karıştırın İnce bir tabaka halinde fırın kabına yayın ve 200°C’de ısıtılmış fırında 15–20 dakika üzeri hafifçe kızarana kadar pişirip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.