Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ege, hazırlanışı, malzemesi, patlıcanı, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri

Ege Patlıcanı Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ege Patlıcanı Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Ege patlıcanı
Ege patlıcanı Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 15 dakika
2 kişilik
Malzemeler:

2 adet bostan patlıcanı
150 gram tulum peyniri
4 yemek kaşığı zeytinyağı
tuz

Hazırlanışı:
Bostan patlıcanını yıkayıp kuruladıktan sonra fırında közleyin Fırından çıkarır çıkarmaz uzunlamasına ortadan ikiye yarıp tuzla tatlandırın
Tulum peynirini çatalla iyice ezin Peyniri sıcak patlıcanların içine doldurun Üzerlerine zeytinyağı gezdirip bekletmeden servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.