![]() |
Ege Patlıcanı Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Ege patlıcanı
Ege patlıcanı Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 15 dakika 2 kişilik Malzemeler: 2 adet bostan patlıcanı 150 gram tulum peyniri 4 yemek kaşığı zeytinyağı tuz Hazırlanışı: Bostan patlıcanını yıkayıp kuruladıktan sonra fırında közleyin. Fırından çıkarır çıkarmaz uzunlamasına ortadan ikiye yarıp tuzla tatlandırın. Tulum peynirini çatalla iyice ezin. Peyniri sıcak patlıcanların içine doldurun. Üzerlerine zeytinyağı gezdirip bekletmeden servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.