|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, malzemesi, patatesli, pazı, sebze, tarifi, tereyağlı, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Tereyağlı Patatesli Pazı Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tereyağlı Patatesli Pazı Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiTereyağlı patatesli pazı Tereyağlı patatesli pazı Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 45 dakika 4 kişilik Malzemeler: 500 gram patates 2 diş sarmısak 1 adet acı kırmızı biber 1 kilogram pazı 20 gram tereyağı 200 ml ![]() 1 adet limon kabuğu rendesi 1 yemek kaşığı limon suyu tuz karabiber tozşeker Hazırlanışı: Patatesleri soyun, uzulnamasına dörde kesin ![]() ![]() ![]() Pazıyı ayılayıp, yıkayın ![]() ![]() Tereyağını bir tencerede eritin ![]() ![]() Kremşanti ilave edip bir taşım kaynatın ![]() ![]() Pazı yapraklarını ekleyip ağzı kapalı olarak 8 dk daha pişirin ![]() |
![]() |
![]() |
|