![]() |
Maydanoz Pestolu Brüksel Lahanası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzeme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maydanoz Pestolu Brüksel Lahanası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemeMaydanoz pestolu brüksel lahanası Maydanoz pestolu brüksel lahanası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzeme Hazırlama süresi 30 dakika 4 kişilik Malzemeler: 1 kilogram patates 1 demet maydanoz 100- ml ![]() 270 ml ![]() 800 gram brüksel lahanası 20 gram dolmalık fıstık 1-2 diş sarmısak 20 gram parmesan peyniri 50 gram tereyağı muskat tuz karabiber Hazırlanışı: Dolmalık fıstıkları yağsız bir tavada kavurup ince kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brüksel lahanasını temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Brüksel lahanası ve patatesi süzgeçte süzülmeye bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Püreyi tabaklara alın, üzerine pestoyu serpiştirin ve yarıya bölünmüş Brüksel lahanası ile servis yapın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|