|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, karpaçyolu, malzemesi, mantar, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Karpaçyolu Mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karpaçyolu Mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiKarpaçyolu mantar Karpaçyolu mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 2 saat 6 kişilik Malzemeler: 250 gram sığır karpaçyosu 300 gram kuzu mantarı 100 gram kültür mantarı 100 gram semizotu 1 adet yeşil limon 1 adet sarı limon 4 yemek kaşığı zeytinyağı tuz karabiber Hazırlanışı: Limonların kabuklarını ince ince soyup ortadan ikiye bölün ![]() ![]() ![]() Mantarları temizleyin ve ince dilimler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Karpaçyoyu bir tabağa alın ![]() ![]() ![]() Semizotunun yapraklarını ayıklayıp yıkayın ve süzün ![]() ![]() Servis tabağına aldığınız mantarlara karpaçyoları ve semizotlarını ekleyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|