|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
elmalı, hazırlanışı, malzemesi, pazı, sarması, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Elmalı Pazı Sarması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elmalı Pazı Sarması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiElmalı pazı sarması Elmalı pazı sarması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1 saat 4 kişilik Malzemeler: 1 demet pazı 1 adet elma 1 adet soğan 2 dilim tost ekmeği 40 gram tereyağı 1 tatlı kaşığı kekik 2 adet yumurta 350 gram kıyma 200 ml ![]() 2 yemek kaşığı nişasta tuz karabiber Akdeniz mutfağına özgü bir sebze olan pazıyı her mevsim semt pazarlarında bulabilirsiniz ![]() Hazırlanışı: 8 adet pazı yaprağını 1 dakika blanşe edip kurulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tost ekmeğini sıkın, pazı, elmanın ve soğanın yarısı, kekik ve yumurtalar ile kıymaya katıp yoğurun, tuz ve karabiberle tatlandırın ![]() İkişer pazı yaprağını üst üste koyup kıymalı içi sarın ve bağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|