|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fıstıklı, hazırlanışı, kavurması, malzemesi, pazı, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Fıstıklı Pazı Kavurması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fıstıklı Pazı Kavurması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiFıstıklı pazı kavurması Fıstıklı pazı kavurması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 25 dakika 4 kişilik Malzemeler: 1 demet pazı 1 adet soğan 50 gram dolamlık fıstık 1 yemek kaşığı margarin 150 gram süt kreması 1 yemek kaşığı nişasta tuz karabiber Hazırlanışı: Pazı yapraklarını yıkayın, iyice süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağı kızdırıp dolmalık fıstıkları orta ateşte kavurun, tencereden çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağzı açık olarak 3dk daha kavurun ![]() Kremayı ekleyin, nişastayı koyup bir taşım kaynatın, fıstıkları serpiştirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|