Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
börülce, galeta, hazırlanışı, malzemesi, sarmısaklı, sebze, tarifi, unlu, yapılışı, yemekleri

Sarmısaklı Galeta Unlu Börülce Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarmısaklı Galeta Unlu Börülce Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Sarmısaklı galeta unlu börülce
Sarmısaklı galeta unlu börülce Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 30 dakika
6 kişilik
Malzemeler:

700 gram börülce
5 diş sarmısak
2 demet maydanoz
4 yemek kaşığı sıvı yağ
4 yemek kaşığı galeta unu
30 gram tereyağı
tuz
karabiber

Hazırlanışı:
Börülceleri ayıklayın, 10 dk tuzlu suda haşlayın, soğuk suya tutup süzün Sarmısağı ayıklayın Sarımsak ve maydanozu incecik kıyın
Sıvı yağı büyükçe bir tavada kızdırın Sarımsak, galeta unu ve maydanozu katın Tuz, karabiber koyup 1-2 dk karıştırarak kavurun Tereyağını ilave edip eritin Börülceleri de tavaya koyup karıştırın Hemen servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.