![]() |
İtalyan Usulü Domatesli Fasulye Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtalyan Usulü Domatesli Fasulye Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesiİtalyan usulü domatesli fasulye İtalyan usulü domatesli fasulye Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 120 dakika 6 kişilik Malzemeler: 400 gram taze fasulye 5 sap biberiye 3 diş sarmısak 8 yemek kaşığı zeytinyağı 250 gram havuç 200 gram körpe kereviz 300 gram domates 300 gram minik soğan 200 ml ![]() 1 tatlı kaşığı kekik 5 dilim ekmek 50 gram kaşar peyniri tuz karabiber Hazırlanışı: Bir gece önceden ıslattığınız fasulyeleri 7 su bardağı biberiye, soyulmuş ve ezilmiş sarmısak, 5 yemek kaşığı yağ ile 1 ![]() ![]() Bu arada havuçları ayıklayın, uzunlamasına dörde kesip 1/2 cm uzunluğunda doğrayın ![]() ![]() ![]() Soğanları ayıklayıp ince halka şeklinde kesin ![]() ![]() ![]() Haşladığınız fasulyelerden biberiyeyi çıkarın ![]() ![]() ![]() Ekmek dilimlerini fırının üstten 2 ![]() ![]() ![]() Domatesleri fasulyelere katın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|