|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, jöleli, malzemesi, mus, rezene, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Jöleli Rezene Mus Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Jöleli Rezene Mus Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiJöleli rezene mus Jöleli rezene mus Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1 saat 10 6 kişilik Malzemeler: 5 yaprak jelatin 150 gram soğan 650 gram Rezene 100 gram patates 20 gram tereyağı 100 ml ![]() 1 yemek kaşığı pernod 500 ml ![]() 1 demet dereotu 1 demet su teresi 1 adet domates 6-8 yemek kaşığı zeytinyağı tuz karabiber Hazırlanışı: Jelatini soğuk suda çözün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tereyağını tencerede eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karışımı püre haline getirin ![]() ![]() ![]() ![]() Dereotunun yarısını ince kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinyağını dereotu suyu ile karıştırın, tuzlayıp biberleyin ![]() ![]() ![]() Su teresi ve domates parçalarını bir kaba alın, hazırladığınız sosun yarısı ile karıştırıp tabaklara paylaştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|