Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hazırlanışı, kış, malzemesi, sebze, tarifi, türlüsü, yapılışı, yemekleri

Kış Türlüsü Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kış Türlüsü Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Kış türlüsü
Kış türlüsü Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 60 dakika
10 kişilik
Malzemeler:

1
5 kilogram kemikli dana eti
4 adet defne yaprağı
1 adet piliç
2 demet taze soğan
400 gram havuç
1 adet kereviz
1 adet küçük lahana
750 gram küçük patates
1 dal biberiye
2 yemek kaşığı margarin
tuz
karabiber

Hazırlanışı:
Dana etini 8 bardak su ile iyice yumuşayana kadar haşlayın Kaynamaya başlayınca köpüğün alın
Tavuğu parçalara ayırın 1 saat sonra tenceredeki dana etine katın Beraber haşlayın
Taze soğanın yeşil kısımlarını ince ince kıyın Beyaz kısımlarını ortadan ikiye kesin Tüm sebzeleri küçük küçük doğrayın, küçük patatesleri bütün bırakın
Tavuğun pişmesine yakın patatesleri ekleyin 15 dk sonra havuç, kereviz, lahana ve taze soğanları kekik ve defne yaprağını ekleyin
Sebzelerin hafif diri kalacak şekilde pişirin Tuz, karabiber, margarin ve soğanın yeşil kısımlarını ekleyin
Ateşten alıp 15 dk dinlendirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.