Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hazırlanışı, malzemesi, pancar, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri, şnitzel

Pancar Şnitzel Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pancar Şnitzel Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Pancar şnitzel
Pancar şnitzel Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 1 saat
2 kişilik
Malzemeler:

2 adet iri kırmızı pancar
100 gram kremşanti
2 yemek kaşığı un
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı süt
6 yemek kaşığı haşhaş tohumu
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağı
tozşeker
limon suyu
acı kırmızı biber
tuz
karabiber

Hazırlanışı:
Kırmızı pancarları yıkayın, kaynar tuzlu suda 40-45 dk düdüklü tencerede ise 15 dk pişirin
Kremşantiyi limon suyu ile karıştırın, tuz, acı kırmızı biber, 1 tutam toz şeker ile tatlandırın
Pancarları soyun, 1 cm kalınlığında dilimleyin Üzerlerine tuz ve karabiber ekin
1 dilimi ayırın Diğerlerini un, çırpılmış yumurta ve haşhaşa bulayın
Sıvı yağ ve tereyağını kızdırın Pancar şnitzelleri orta ateşte her iki tarafını 2-3 dk olmak üzere çıtır çıtır kızartın Tabaklara alın, sos ve limon ile süsleyin
Kalan bir dilim pancarı küb şeklinde doğratıp yeşil salataya katın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.