|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çiçeği, hazırlanışı, kabak, kızartması, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Kabak Çiçeği Kızartması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabak Çiçeği Kızartması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiKabak çiçeği kızartması Kabak çiçeği kızartması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 10 dakika 4 kişilik Malzemeler: 12 adet kabak çiçeği 200 gram un 3 adet yumurta 200 ml ![]() tuz karabiber kızartmak için sıvıyağ Kabak çiçeği özellikle Ege bölgesinde sık sık kullanılan kabak çiçeğini yöre pazarlarında bulabilirsiniz ![]() Hazırlanışı: Unu çukur bir kaba eleyin, tuz ve 3 yumurta ilave edip karıştırın ![]() ![]() Hazırladığınız hamuru 1 saat dinlenmeye bırakın ![]() Kabak çiçeklerini teker teker, dikkatlice hamura bulayın ve çok kızgın yağda iki taraflarını 1er dakika kızartın ![]() Üzerlerine karabiber serpip sıcak olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|