Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çalı, fasulyesi, hazırlanışı, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri, zeytinyağlı

Zeytinyağlı Çalı Fasulyesi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Çalı Fasulyesi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Zeytinyağlı çalı fasulyesi
Zeytinyağlı çalı fasulyesi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 25 dakika
6 kişilik
Malzemeler:

1 kilogram çalı fasuşlyesi
150 ml zeytinyağı
1 adet büyük domates
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı toz şeker
tuz

Hazırlanışı:
Çalı fasulyeyi ayıklaman önce yıkayın Kılçıklarını ayıkladıktan sonra özel fasulye doğrama aleti ile veya keskin bir bıçakla ince şeritler halinde uzunlamasına kesin Bir tencereye yerleştirin
Soğanı soyun, dörde bölün Domatesi yıkayın ve dört parçaya ayırın fasulyelerin ortasına domates ve soğanları yerleştirin Yağ, şeker, tuz ve yarım su bardağı su ekleyin Önce kuvvetli ateşte 5dk pişirin Sonra altını kısarak suyunu tamamen çekip sadece yağı ile kalana kadar pişirmeye devam edin Soğuduktan sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.