![]() |
Zeytinyağlı Çalı Fasulyesi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Zeytinyağlı çalı fasulyesi
Zeytinyağlı çalı fasulyesi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 25 dakika 6 kişilik Malzemeler: 1 kilogram çalı fasuşlyesi 150 ml. zeytinyağı 1 adet büyük domates 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı toz şeker tuz Hazırlanışı: Çalı fasulyeyi ayıklaman önce yıkayın. Kılçıklarını ayıkladıktan sonra özel fasulye doğrama aleti ile veya keskin bir bıçakla ince şeritler halinde uzunlamasına kesin. Bir tencereye yerleştirin. Soğanı soyun, dörde bölün. Domatesi yıkayın ve dört parçaya ayırın fasulyelerin ortasına domates ve soğanları yerleştirin. Yağ, şeker, tuz ve yarım su bardağı su ekleyin. Önce kuvvetli ateşte 5dk. pişirin. Sonra altını kısarak suyunu tamamen çekip sadece yağı ile kalana kadar pişirmeye devam edin. Soğuduktan sonra servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.