|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, kabak, malzemesi, pabucaki, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Kabak Pabuçaki Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabak Pabuçaki Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiKabak pabuçaki Kabak pabuçaki Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 25 dakika 4 kişilik 160 kalori Malzemeler: 1 kilogram kabak 150 gram kaşar peyniri 200 gram beyaz peynir 1 adet yumurta 1 demet dereotu 1/3 demet fesleğen 30 gram un 30 gram tereyağı tuz Hazırlanışı: * Kabakları yıkayıp uzunlamasına ikiye kesin ![]() ![]() * Çekirdekli kısımlarını kaşık yardımıyla temizleyin ve fırın tepsisine dizin ![]() * Beyaz peyniri çatalla ezin ![]() ![]() ![]() * Hepsini 1 adet yumurta sarısı ile karıştırın ![]() * Tereyağını tavada eritin ![]() ![]() * Altın sarısı bir renk alana kadar orta ateşte tahta kaşık yardımıyla çevirin ![]() * Sütü azar azar ekleyin ![]() ![]() * Hazırladığınız sosu peynirli karışıma ekleyin ve karıştırın ![]() * Karışımı kabakların içine doldurun ![]() * Önceden 180oC’de ısıttığınız fırında üstleri iyice kızarana kadar pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|