![]() |
Hindi İçli Kabak Graten Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindi İçli Kabak Graten Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiHindi içli kabak graten Hindi içli kabak graten Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1 saat 4 kişilik Malzemeler: 4 adet orta boy kabak 200 gram hindi göğüs eti 2 dilim tost ekmeği 6 yemek kaşığı kremşanti 2 adet yumurta 1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi 10 gram margarin 1 kutu konserve parça domates 125 ml ![]() 1/2 tatlı kaşığı kekik 100 gram taze kaşar peyniri tuz karabiber Püre haline getirdiğiniz hindi etini kabakların içine duldururken krema sıkma torbası kullanın ![]() Hazırlanışı: Kabakları uzunlamalarına ikiye kesip içlerini bir tatlı kaşığı yardımıyla çıkartın ![]() ![]() ![]() Tost ekmeğinin kenarlarını çıkarıp hindi etiyle birlikte küb şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız püreyi kabakların içine sıkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|