|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gnocchi, hazırlanışı, malzemesi, sebze, sebzeli, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Sebzeli Gnocchi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Gnocchi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiSebzeli gnocchi Sebzeli gnocchi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 45 dakika 2 kişilik Malzemeler: 270 gram patates 1 demet maydanoz 1 adet pırasa 1 adet havuç 1 adet kereviz 1 adet soğan 1 diş sarmısak 1 tatlı kaşığı sıvı yağ 400 gram domates veya soyulmuş domates konservesi 1/8 litre et suyu 1 adet defne yaprağı 1 adet yumurta sarısı 30 gram un 4 adet adaçayı 20 gram margarin muskat nişasta Hazırlanışı: Patatesleri yıkayın, soyun, tuzlu suda 20dk ![]() ![]() ![]() Bu arada havuç, kereviz, pırasa ve maydanozu yıkayın, temizleyin, küçük küçük doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ezdiğiniz patatesleri yumurta sarısı, un, tuz, karabiber, muskat ile karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gnocchiyi hafifçe kaynamakta olan tuzlu suya atın ve tencereyi ateşten indirin ![]() ![]() Ada çayını ince ince kıyın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|