|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, malzemesi, mantar, sebze, sote, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Mantar Sote Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantar Sote Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiMantar sote Mantar sote Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 20 dakika 4-6 kişilik 147 kalori Malzemeler: 8 dilim hindi pastırması 700 gram taş mantarı 2 adet soğan 1 demet maydanoz 35 gram tereyağı tuz karabiber Hazırlanışı: 4 dilim pastırmayı küçük küp şeklinde doğrayın ![]() Taş mantarlarını temizleyin, dilimlere kesin ![]() Soğanları küçük küp şeklinde doğrayın ![]() Maydanoz yapraklarını incecik kıyın ![]() Mantarları altı kalın bir tavada yağsız kavurun ![]() Sularını salınca 15 gr ![]() ![]() Aynı tavada küp doğranmış 4 dilim pastırmayı çıtır çıtır oluncaya kadar kavurun ve kağıt havluya alın ![]() Mantarları maydanozla beraber tekrar tavaya koyun, kalan tereyağı ilave edin ![]() Tereyağı eriyinceye kadar sote edin ![]() Çıtır pastırma dilimleri ile servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|