Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hazırlanışı, malzemesi, mantar, sebze, sote, tarifi, yapılışı, yemekleri

Mantar Sote Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantar Sote Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Mantar sote
Mantar sote Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 30 dakika
2 kişilik
336 kalori Malzemeler:

800 gram mantar
250 gram havuç
2 adet soğan
20 gram margarin
tuz
karabiber
1 su bardağı et suyu
1 fincan hazır püre tozu
1 yemek kaşığı süt kreması
2 yemek kaşığı maydanoz

Hazırlanışı:
Mantarları dörde bölün Havuçları dilimleyin Soğanları kıyın, yağda pembeleştirin, mantar ve havuçları ilave edip suyunu çekene kadar kavurun Tuz, karabiber katıp et suyunu ekleyin 10dk ağzı kapalı olarak pişirin
Püreyi pakette tarif edildiği gibi hazırlayın
Mantarlı malzemeye nişasta karıştırıp suyunu koyulaştırın Süt, kreması ve maydanozu katıp karıştırın Üzerine maydanoz serpip pürelerle birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.