|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| hazırlanışı, malzemesi, mantar, sebze, sote, tarifi, yapılışı, yemekleri |
Mantar Sote Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mantar Sote Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiMantar sote Mantar sote Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 30 dakika 2 kişilik 336 kalori Malzemeler: 800 gram mantar 250 gram havuç 2 adet soğan 20 gram margarin tuz karabiber 1 su bardağı et suyu 1 fincan hazır püre tozu 1 yemek kaşığı süt kreması 2 yemek kaşığı maydanoz Hazırlanışı: Mantarları dörde bölün Havuçları dilimleyin Soğanları kıyın, yağda pembeleştirin, mantar ve havuçları ilave edip suyunu çekene kadar kavurun Tuz, karabiber katıp et suyunu ekleyin 10dk ağzı kapalı olarak pişirin![]() Püreyi pakette tarif edildiği gibi hazırlayın ![]() Mantarlı malzemeye nişasta karıştırıp suyunu koyulaştırın Süt, kreması ve maydanozu katıp karıştırın Üzerine maydanoz serpip pürelerle birlikte servis yapın
|
|
|
|