![]() |
Mantar Sote Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Mantar sote
Mantar sote Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 30 dakika 2 kişilik 336 kalori Malzemeler: 800 gram mantar 250 gram havuç 2 adet soğan 20 gram margarin tuz karabiber 1 su bardağı et suyu 1 fincan hazır püre tozu 1 yemek kaşığı süt kreması 2 yemek kaşığı maydanoz Hazırlanışı: Mantarları dörde bölün. Havuçları dilimleyin. Soğanları kıyın, yağda pembeleştirin, mantar ve havuçları ilave edip suyunu çekene kadar kavurun. Tuz, karabiber katıp et suyunu ekleyin. 10dk. ağzı kapalı olarak pişirin. Püreyi pakette tarif edildiği gibi hazırlayın. Mantarlı malzemeye nişasta karıştırıp suyunu koyulaştırın. Süt, kreması ve maydanozu katıp karıştırın. Üzerine maydanoz serpip pürelerle birlikte servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.