ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Mantar Sote Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=781431)

Prof. Dr. Sinsi 09-09-2012 02:16 PM

Mantar Sote Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
 
Mantar sote
Mantar sote Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 30 dakika
2 kişilik
336 kalori Malzemeler:

800 gram mantar
250 gram havuç
2 adet soğan
20 gram margarin
tuz
karabiber
1 su bardağı et suyu
1 fincan hazır püre tozu
1 yemek kaşığı süt kreması
2 yemek kaşığı maydanoz

Hazırlanışı:
Mantarları dörde bölün. Havuçları dilimleyin. Soğanları kıyın, yağda pembeleştirin, mantar ve havuçları ilave edip suyunu çekene kadar kavurun. Tuz, karabiber katıp et suyunu ekleyin. 10dk. ağzı kapalı olarak pişirin.
Püreyi pakette tarif edildiği gibi hazırlayın.
Mantarlı malzemeye nişasta karıştırıp suyunu koyulaştırın. Süt, kreması ve maydanozu katıp karıştırın. Üzerine maydanoz serpip pürelerle birlikte servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.