|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, hindistancevizi, malzemesi, sebze, sütlü, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Hindistancevizi Sütlü Sebze Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindistancevizi Sütlü Sebze Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiHindistancevizi sütlü sebze Hindistancevizi sütlü sebze Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik 415 kalori Malzemeler: 4 adet piliç göğsü 200 gram arpacık soğanı 200 gram taze soğan 1 adet kırmızı acı biber 3 yemek kaşığı zeytinyağı 3 yemek kaşığı köri 4 ml ![]() 300 ml ![]() 1/2 adet limon suyu 100 ml ![]() 1 yemek kaşığı nişasta tuz karabiber Hazırlanışı: Balkabağını soyun, çekirdeklerini çıkartın ve 1 cm ![]() ![]() Taze soğanı temizleyin ve yalnız açık yeşil ve beyaz kısımlarını 1 cm ![]() ![]() ![]() Biberleri yıkayın, dörde bölün, çekirdeklerini çıkartın, zarını çıkarıp ve 2 cm ![]() ![]() ![]() Geniş bir tencerede yağı kızdırın ![]() ![]() ![]() Hafif ateşte 20 dakika pişirin ![]() ![]() Bu arada basmati pirincini de ambalajındaki tarife göre haşlayın ve sebzenin yanında servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|