![]() |
Kadayıflı Tavuk Göğsü Yapılışı- Kadayıflı Tavuk Göğsü Nasıl Yapılır? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadayıflı Tavuk Göğsü Yapılışı- Kadayıflı Tavuk Göğsü Nasıl Yapılır?![]() Kadayıflı Tavuk Göğsü Yapılışı- Kadayıflı Tavuk Göğsü Nasıl Yapılır? İçindekiler Yarım kg tel kadayıf 1 su bardağı ceviz 1,5 su bardağı tozşeker 125 gr ![]() 1 çay kaşığı tarçın Tavuk göğsü için: 1 litre süt 1 su bardağı un 1 su bardağı tozşeker 125 gr ![]() Vanilya Hazırlanışı Tencereye 125 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: Dilerseniz, kadıyıfı derin dondurucuda 1 saat bekletip çıkardığınız tavanın içine elinizle kırarak atabilirsiniz, bu şekilde çok daha pratik oluyor ![]() |
![]() |
![]() |
|