![]() |
Sakızlı Güllaç - Sakızlı Güllaç Tarifi - Sakızlı Güllaç Nasıl Yapılır Resimli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sakızlı Güllaç - Sakızlı Güllaç Tarifi - Sakızlı Güllaç Nasıl Yapılır ResimliSakızlı Güllaç - Sakızlı Güllaç Tarifi - Sakızlı Güllaç Nasıl Yapılır Resimli Sakızlı Güllaç - Sakızlı Güllaç Tarifi - Sakızlı Güllaç Nasıl Yapılır Resimli ![]() Sakızlı Güllaç Malzemeler: 1 paket güllaç yufkası (10-14 adet arası) 2 litre süt 3 - 3,5 su bardağı toz şeker sonradan ilave etmek üzere 2-3 yemek kaşığı gül suyu arasına 1 paket sakızlı muhallebi yarım litre süt üzerine nar ceviz Hazırlanması: 1-Sütü ve toz şekeri iyice ısınana kadar pişirin ![]() ![]() 2-Bir güllaç yufkasını kırarak büyük boy dikdörtgen borcama yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() 3-Geri kalan katları da tamamlayın ![]() ![]() ![]() 4-Eğer ertesi gün için hazırlıyorsanız üzerini streçleyip dolaba kaldırın ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun Alıntıdır |
![]() |
![]() |
|