|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çorbası, hazırlanışı, malzemesi, tarifi, yapılışı, yüzük |
![]() |
Yüzük Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzük Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiYüzük Çorbası Yüzük Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik Malzemeler: 250 gram un 100 gram yağsız kıyma 1 adet soğan 1 yemek kaşığı salça 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı limon suyu 1 su bardağı nohut tuz karabiber kırmızı biber Hazırlanışı: Nohutu bir gece önceden ıslatıp ertesi gün haşlayın ![]() Unu yumurta, limon suyu ve aldığı kadar su ile yoğurarak hamur haline getirin ![]() Hamuru dört eşit parçaya ayırıp oklava ile açın ![]() ![]() Soğanı ayıklayıp rendeleyin ![]() ![]() Hazırladığınız içten, kesilmiş yufkaların üzerine koyun ![]() ![]() 2 lt ![]() ![]() Diğer tarafta salça, yağı ve baharatları karıştırıp nohutlara katın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|