|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çorbası, hazırlanışı, hindistancevizli, isırganotu, malzemesi, tarifi, yapılışı |
![]() |
Hindistancevizli İsırganotu Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindistancevizli İsırganotu Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiHindistancevizli ısırganotu çorbası Hindistancevizli ısırganotu çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 20 dk 2 kişilik 190 kalori Malzemeler: 1 adet soğan 1 adet ufak patates 10 gram margarin 1/2 diş kıyılmış sarmısak 100 gram ısırgan otu yaprağı 100 gram ıspanak 1 yemek kaşığı hindistancevizi rendesi 2 yemek kaşığı kremşanti tuz karabiber muskat Hazırlanışı: Soğan ve patatesi soyun, küb şeklinde doğrayın ![]() ![]() Yıkanmış, iyice suları süzülmüş ısırgan otu ve ıspanak yapraklarını ekleyip yumuşayana kadar pişirin ![]() ![]() ![]() Rendelenmiş hindistancevizini bir tabağa yağ koymadan pembeleştirin ![]() Çorbayı el blendırı ile püre haline getirip kremşanti katın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|