|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çorbası, hazırlanışı, malzemesi, tarifi, uğmaç, yapılışı |
Uğmaç Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uğmaç Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiUğmaç çorbası Uğmaç çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 30 dk 6 kişilik Malzemeler: 200 gram kuru barbunya 30 gram tereyağı 1 litre et suyu 500 gram un pul biber tuz karabiber Hazırlanışı: Akşamdan ıslattığınız fasulyeyi genişce bir çorba tenceresinde 1 çorba kaşığı tereyağ ve et suyunda fasulyeler yumuşayana kadar pişirin Tuzlayın, biberleyin![]() « bardak suyla unu karıştırıp, elinizle iyice ufalayıp küçük hamur parçaları haline getirin Hamur parçalarını çorbanıza ilave edin, 10 dakika kısık ateşte pişirin![]() Kalan 1 çorba kaşığı tereyağını küçük bir sahanda eritin, pul biber ekleyin ![]() Sıcak olarak , biberli yağdan ekleyerek servis yapın
|
|
|
|