Reyhan Çorbası - Reyhan Çorbası Tarifi, Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Reyhan Çorbası - Reyhan Çorbası Tarifi, YapılışıReyhan Çorbası - Reyhan Çorbası Tarifi, Yapılışı Reyhan Çorbası - Reyhan Çorbası Tarifi, Yapılışı ![]() Malzemeler: 1 sogani 1 dis sarimsak 1 patates 1 bag Reyhan (40-50 g) 1 bardak süt 1 l sebze bulyon suyu tuz,karabiber Yapilisi: * Patatesler soyulur ve küp küp kesilir Sogan yemeklik dogranir sarimsak ile birlikte sivi yagda biraz kavrulur Patatesler eklenir bir iki defa karistirilarak kavrulur![]() * Sebze suyu eklenir ve patatesler yumusayincaya kadar pisirilir tuzu ve karabiber ile tatlandirilir![]() * Indirmeye yakin reyhanlar corbaya katilir ![]() * Süt eklenir ve el blenderinden gecirilir Kivami nasil isteniyorsa ona göre daha su ekleyebilirsiniz![]() * Ikram ederken reyhan yapraklari ile süslenir |
|
|
|