![]() |
Reyhan Çorbası - Reyhan Çorbası Tarifi, Yapılışı
Reyhan Çorbası - Reyhan Çorbası Tarifi, Yapılışı
Reyhan Çorbası - Reyhan Çorbası Tarifi, Yapılışı http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzemeler: 1 sogani 1 dis sarimsak 1 patates 1 bag Reyhan (40-50 g) 1 bardak süt 1 l sebze bulyon suyu tuz,karabiber Yapilisi: * Patatesler soyulur ve küp küp kesilir.Sogan yemeklik dogranir sarimsak ile birlikte sivi yagda biraz kavrulur.Patatesler eklenir bir iki defa karistirilarak kavrulur. * Sebze suyu eklenir ve patatesler yumusayincaya kadar pisirilir.tuzu ve karabiber ile tatlandirilir. * Indirmeye yakin reyhanlar corbaya katilir. * Süt eklenir ve el blenderinden gecirilir.Kivami nasil isteniyorsa ona göre daha su ekleyebilirsiniz. * Ikram ederken reyhan yapraklari ile süslenir |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.