|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, malzemesi, tarifi, umaç, yapılışı |
![]() |
Umaç Aş Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umaç Aş Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiUmaç aş Umaç aş Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 30 dakika 6 kişilik Malzemeler: 200 gram un 40 gram margarin 1 adet soğan 1/2 çay bardağı domates suyu 4 diş sarmısak 1 litre et suyu tuz Hazırlanışı: 50 ml ![]() ![]() Et suyunu kaynatıp tuz ile tatlandırın ![]() ![]() Soğanı ince ince kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarmısakları ince kıyın ve çorbaya katın ![]() ![]() Kaselere alıp servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|