|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| hazırlanışı, malzemesi, tarifi, umaç, yapılışı |
Umaç Aş Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Umaç Aş Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiUmaç aş Umaç aş Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 30 dakika 6 kişilik Malzemeler: 200 gram un 40 gram margarin 1 adet soğan 1/2 çay bardağı domates suyu 4 diş sarmısak 1 litre et suyu tuz Hazırlanışı: 50 ml tuzlu soğuk suya unu katıp parmak uçlarınızla ufalayarak saçaklı tanecikler oluşturun![]() Et suyunu kaynatıp tuz ile tatlandırın Küçük hamur taneciklerini içine katıp kaynatın![]() Soğanı ince ince kıyın Margarini eritin ve soğanları kavurun Domates suyunu ilave edin Her ikisini çorbaya katın Kaynatmaya devam edin![]() Sarmısakları ince kıyın ve çorbaya katın 12-15 dakikada hamur parçaları pişmiş olacaktır![]() Kaselere alıp servis yapın
|
|
|
|