![]() |
Balık Filetolu Kızarmış Kuşkonmaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Filetolu Kızarmış KuşkonmazBalık filetolu kızarmış kuşkonmaz Balık filetolu kızarmış kuşkonmaz Hazırlama süresi 50 dakika 4 kişilik Malzemeler: 250 gram domates 500 gram kuşkonmaz 4 adet balık fileto 1 adet taze fesleğen 4 yemek kaşığı sıvı yağ 100 gram soğan 2 diş sarmısak 30 gram margarin tuz karabiber Hazırlanışı: Domateslerin kabuklarını soyup dörde bölün, çekirdeklerini çıkarın ![]() Kuşkonmazları soyun, 5 cm uzunluğunda kesin ![]() Fesleğenden birkaç yaprak bir kenara ayırın, kalanları şerit şerit kesin ![]() Kuşkonmaz parçalarını kızgın sıvı yağda çevirerek 10 dk kadar pembeleştirin ![]() Soğan ve sarmısakları ilave edip 2 dk daha kavurun ![]() ![]() ![]() Balık filetolarını tuzlayıp biberleyin ![]() Harlı ateşte her iki tarafını 2şer dk margarinle kızartın ![]() Balığı tabaklara alın ![]() ![]() Ayırdığınız fesleğen yaprakları ile süsledikten sonra servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|