![]() |
Balıklı Salatalık Kavurması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balıklı Salatalık KavurmasıBalıklı salatalık kavurması Balıklı salatalık kavurması Hazırlama süresi 35 dakika 4 kişilik Malzemeler: 2 adet yumurta 3 yemek kaşığı mayonez 150 gram yoğurt 2 tatlı kaşığı hardal 2 yemek kaşığı limon suyu 500 gram levrek fileto 650 gram salatalık 1 adet soğan 2 yemek kaşığı un 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 demet dereotu tuz karabiber Hazırlanışı: Yumurtaları 10dk ![]() ![]() ![]() Balığı iri parçalara ayırın, tuz, karabiber, 1 yemek kaşığı limon suyu ile tatlandırın ![]() Salatalıkları soyun, varsa çekirdeklerini çıkarıp dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|