![]() |
Biberli Balık Gulaş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biberli Balık GulaşBiberli balık gulaş Biberli balık gulaş Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik 350 kalori Malzemeler: 800 gram sudak fileto (derisiz) 150 gram kırmızı soğan 75 ml ![]() 60 gram biber salçası 30 gram kırmızı tatlı toz biber 1 tatlı kaşığı keraviye 300 ml ![]() 200 ml ![]() 1 demet dereotu acı pul biber tuz karabiber Hazırlanışı: Biberleri ikiye bölün, çekirdeklerini çıkartın ve ince şerit şeklinde doğrayın ![]() Soğanları temizleyin, halka şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Şarap ilave edin ve üstü kapalı, orta ateşte 15 dakika pişirin ![]() Balıkları 2 cm ![]() ![]() Tavada 45 ml ![]() ![]() ![]() Tuz, karabiber ve pul biberle tatlandırın ![]() Balıklar ve balık suyunu tenceredeki biberlere katın ve 5 dakika daha pişirin ![]() Tencereyi ateşten alın, ince kıyılmış dereotunu gulaşa karıştırın ve yanında şerit makarna ile servis yapın |
![]() |
![]() |
|