![]() |
Havuç Soslu Levrek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havuç Soslu LevrekHavuç soslu Levrek Havuç soslu Levrek Hazırlama süresi 35 dakika 4 kişilik Malzemeler: 500 gram bebe havucu 800 gram levrek fileto 20 gram tereyağı 20 gram un 350 gram sebze suyu (tablet) 200 ml ![]() 1 demet dereotu 150 ml ![]() 1 adet limon tane karabiber tuz karabiber Hazırlanışı: Havuçları ayıklayıp ince ince dilimleyin ve erittiğiniz tereyağında unla birlikte kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Dereotunu ayıklayıp saplarını ayırın ![]() ![]() Havuçları tuz, karabiber ve 50 ml ![]() ![]() Limonun yarısının suyunu sıkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|