![]() |
Hardallı Kişnişli Bonfile |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hardallı Kişnişli BonfileHardallı kişnişli bonfile Hardallı kişnişli bonfile Hazırlama süresi 2 saat 10 kişilik 235 kalori Malzemeler: Et için: 25 gr ![]() 5 gr ![]() 3-4 tatlı kaşığı acı hardal 1 diş sarmısak 30 gr ![]() 80 ml ![]() 800 gr ![]() 2 tatlı kaşığı tuz Vinaigrette sos için: 2 adet mandalina 1 adet kırmızı soğan 20 ml ![]() 20 ml ![]() 1 yemek kaşığı iri kıyılmış melisa tuz karabiber Hazırlanışı: Marine için: Hardal ve kişniş tohumlarını, yağsız tavada kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Folyoyu çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() Sos için mandalinaları soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eti koyacağınız tabağı ve yemek tabaklarını eti kızartırken aynı fırında ısıtabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|