![]() |
Yoğurt Soslu Mezgit |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoğurt Soslu MezgitYoğurt soslu mezgit Yoğurt soslu mezgit Hazırlama süresi 40 dakika 4-6 kişilik Malzemeler: 400 gram yeşil fasulye 300 gram yoğurt 800 gram mezgit fileto 2 yemek kaşığı mayonez 130 gram dilimlenmiş 1 demet deretou 1 yemek kaşığı hardal 1 yemek kaşığı limon suyu 300 gram elma 120 gram kırmızı soğan tuz karabiber Hazırlanışı: Fasulyeleri ayıklayın ![]() ![]() ![]() Yoğurdu, mayonez, hardal ve limon suyu ile karıştırıp sosu hazırlayın ![]() ![]() Elmaları dörde bölüp çekirdeklerini çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() Jambonu yağsız tavada kıtır kıtır kızartın, fasulyeyi ilave edip 5 dakika çevirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|