![]() |
Domates Soslu Fener Balığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Domates Soslu Fener BalığıDomates soslu fener balığı Domates soslu fener balığı Hazırlama süresi 30 dakika 4 kişilik 533 kalori Malzemeler: 600 gr ![]() 200 gr ![]() 1 diş sarmısak 20 gr ![]() 10 gr ![]() 10 ml ![]() 14 gr ![]() 10 gr ![]() 1/2 demet fesleğen 4 fener balığının filetosu 2 kırmızı soğan 50 ml ![]() 1 dal biberiye 10 gr ![]() 12 adet siyah zeytin tuz karabiber Hazırlanışı: + Patatesleri soyun, dilimlere kesin ![]() + Domatesleri, sarmısak, kuru domates, salça, zeytinyağı, ketçap ve şeker ile püre haline getirin ![]() ![]() ![]() + Filetoları soğuk suyla yıkayıp, kurulayın ![]() + Soğanları halka doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() + Servis tabağına balıkları, sosu ve patatesleri yerleştirin ![]() + Üstünü kapari, zeytin, soğan ve kalan fesleğen yapraklarıyla süsleyip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|