![]() |
Zencefilli Sudak Fileto |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zencefilli Sudak FiletoZencefilli sudak fileto Zencefilli sudak fileto Hazırlama süresi 30 dakika 4 kişilik Malzemeler: 1/2 demet kekik 75 gram zencefil 125 gram yumuşatılmış tereyağı 70 gram galeta unu 4 adet sudak fileto 1 yemek kaşığı sıvı yağ karabiber Hazırlanışı: Kekik yapraklarını saplarından ayırın ![]() ![]() ![]() Hamuru iki parça şeffaf folyo arasında 1/2 cm ![]() ![]() ![]() Kağıt havlu ile sudak filetoların nemini alın, tuzlayıp biberleyin ![]() ![]() Balıkları alüminyum folyo ile kaplanmış fırın kabına, sırt kısımları üstte kalacak şekilde dizin ![]() Hamurun üstündeki folyoyu sıyırın ![]() ![]() Hamuru folyo üstte kalacak şekilde balıkların üzerine yerleştirin ![]() ![]() Önceden ısıtılmış fırın ızgarasında balıkları üstten 2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|